sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikko 17: Ei maalattu pyykkitelinettä

Meidän pyykkiteline pitäisi maalata, koska se on päässyt ruostumaan ja ruoste sotkee pyykit. Tinkimätön tavoitteeni oli hoitaa homma tällä viikolla, mutta kun nyt on sunnuntai-ilta, kello käy kohta yhdeksää eikä urakkaa ole vielä aloitettukaan, niin voinee tuumata, että tavoite ei aivan täyttynyt... syytän tietystikin miestä, joka ei ole kuluneella viikolla ollut paljonkaan kotona. Hänenhän pitäisi a) auttaa minut maalaamisen alkuun ja b) ottaa kuva, kun maalaan, jotta saisin urakasta todistuksen tänne blogiin. Ehkä ensi viikolla?

Tämän viikon kuvana siis alkuviikolla kuvattu, vielä maalaamaton pyykkiteline (jolla kuivumassa tämän kevään ensimmäiset ja toistaiseksi viimeiset, ruosteen sotkemat pyykit).













PS. On mulla itselläkin ollut tällä viikolla aika paljon kaikkea muutakin hommaa, että ehkä tästä ei nyt voi syyttää pelkästään miestä. Alkava viikko taitaa olla aika lailla samanlainen. Jotenkin meillä on koko ajan vähän liian monta rautaa tulessa, ja perinteisesti tahti vain kiihtyy kesää kohti. Kumma juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti