perjantai 12. kesäkuuta 2015

23 / 15: Lomalla?

Loma alkoi, mutta ainakin ensimmäisellä lomaviikolla kalenteri oli tupaten täynnä. Pääosin kivoja juttuja tietysti, ja ihan itse haalittuja, joten sikäli en valita. :)
Pojalla oli neuvola (jossa hän käyttäytyi mielestäni huonosti mutta oli terveydenhoitajan mielestä normaali nelivuotias), kesäkuun ajan kokoontuva kesäkerho alkoi (pojalla siis sekin), tytön kanssa käytiin terveysanalyysissä (ja nyt ruokavalion täytyy olla enää gluteeniton, maidoton ja munaton - huh mikä helpotus, kun muutama kuukausi oltiin huomattavasti tiukemmalla ruokavaliolla :) ), lasten ja äitini kanssa risteiltiin Tukholmaan (koska laivalla esiintyi Hevisaurus!), yhden illan istuin työkaverieni seurassa (mukavaa oli :) ), MLL:n leikkipuistotreffeillä käytiin lasten kanssa, viikonloppuna järjestimme MLL:n voimin lastentapahtuman (ja vasta ihan lopuksi satoi, vaikka muuta pelkäsimme), ja vielä viikon päätteeksi sunnuntaina kävin Mintun kanssa kesän ensimmäisissä vesipelastustreeneissä. Säästän teitä sen verran, että en kuitenkaan laita ihan joka jutusta kuvaa :D Mutta jotain kuitenkin, tässä laivareissulta:
Reissuun lähdössä.

Vielä satamassa
Kitarapaidat pallomeressä. Tyttö ei oikein ymmärtänyt, että tuo ihana paikka oli tarkoittu hieman isommille lapsille...

Hevisaurus!


Seurasimme keikkaa turvallisesti yökerhon yläkerrassa kaiteen takana. Poika on kovin innoissaan bändin musiikista ja soittamisen katselemisesta, mutta ilmoitti varsin päättäväisesti, ettei aio mennä moisten olioiden lähelle :P



Kotona omenapuut puhkesivat viimein kukkaan kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Jos nyt yksi kuva sunnuntain vepeilystäkin. Veneen köysi oli unohtunut matkasta, joten koira sai noutaa veneestä pelkän narunpätkän (vaikka pitäisi siis vetää maihin koko vene).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti