sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikko 8: Imuri, kahvinkeitin ja astiasto - kirpputorilta

Olen viime aikoina shoppaillut jonkin verran kirpputoreilla. Mukaan on tarttunut mm. imuri, kahvinkeitin ja sekalainen kasa astioita.
Ja nämä kaikki tietysti pojalle:
Kun meille tuli lapsi, teimme periaatepäätöksen, jonka mukaan emme itse osta pojalle leluja, koska niitä luultavasti kertyy vuosien mittaan huusholliin muutenkin. No, nyt periaatepäätös on jalostunut sellaiseen muotoon, että emme osta leluja - paitsi kirpputorilta. ;)

Kaikenlaiset kotitalousleikit tuntuvat nyt olevan pojan suosiossa, ja niinpä olen sitten haalinut kirppareilta niihin sopivia leluja. Pikkuinen hella on ollut meillä jo jonkin aikaa, mutta kahvinkeitin ja imuri sekä astiat ovat uudehkoja hankintoja. On jotenkin suloista, miten tosissaan poika keittää ja kaataa kahvia, kokkaa astioissaan ties mitä ruokaa ja pöristelee imurinsa kanssa huoneesta toiseen. Miten tämän innostuksen saisi säilytettyä siihen saakka, kun poika voi oikeasti ryhtyä imuroimaan ja kokkaamaan?

Viimeksi kirpparilta tarttui mukaan myös nukke. Poika peittelee sen taaperokärryynsä nukkumaan pukluharson alle ja antaa välillä leikkilusikalla ruokaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti